Strukturen prinsippet om kulepenn

- Dec 25, 2018-

Skriftlig prinsippet om kulepenn er hovedsakelig bruke ballen perlene i skriving og direkte kontakt med papiret for å produsere friksjon, slik at perlene i ballen sete rullende, med penn kjernen av blekk eller blekk, for å oppnå hensikten med skriving. En kulepenn er en penn skrevet med blekk med forskjellige pigmenter.

Spiss er liten stål ball, liten stål ballen innebygd i en liten sylindriske kobber bolle, etter tilkobling med blekk plastrør, blekk med stål ball rotasjon fra fire uker ned. Pigment kulepenn blekk er fargestoff. Håndskriftfarge har hovedsakelig blå, rød, svart tre typer, som spesielt med blått blekk bruker mest. Tidligere pigment komponentene i blått blekk var saltvann-baserte blå og salt-baserte Qinglian, og løsemidler var oksidert castor olje og castor olje syre. Fordi salt base fargestoff ikke er motstandsdyktig mot lys (lysstyrken er bare 1-2 klasse), ikke varmebestandig, ikke syre og alkaliske motstand, så holdbarheten er dårlig, er fjernet.

Den "424" blå kulepenn og den "322" svart kulepenn selges på markedet har en bedre holdbarhet håndskriften skrevet med den. Duft kulepenn giftige rapporter er vanlig, shoddy aromatiske skrivepapir inneholder flyktige organiske forbindelser er giftige, er det noen skade på kroppen; Men har ingen hendelser blitt hørt av forgiftning på grunn av normal bruk av fet kulepenner med flyktige organiske forbindelser.