Merk på bruk av blyanter

- Dec 25, 2018-

1. Er blyantkjernen giftig? Faktisk er blyantkjernen ikke giftig.

Bly er giftig, og det viktigste råmaterialet for å lage blyantkjerner er grafitt og leire, så blyantkjerner er giftfri. Hovedkomponentene i blyantkjernen er grafitt og leire, grafitt er et skinnende metallisk glansfast stoff, som har en karbon-karbon-kjemisk binding mellom laget og laget er Van der Waals-kraft, karbon-karbon-kjemisk binding er veldig stabil, Ønsker å ødelegge er svært vanskelig, det er derfor diamant og grafitt er laget av karbon, men de fysiske egenskapene og prisene er svært forskjellige,

Det er ingenting i kroppen som kan ødelegge karbon-karbon-kjemiske bindingen, så det er sikkert at blyantkjernen er trygt (med mindre leiren som er tilsatt innvendig, er skadelig for menneskers helse).

2. Er det metallgift i blyantspolen? Blyantstang utseende har en innpakning mold eller bruk av blyant maling teknologi, på den ene side kan beskytte pennen, derimot for å øke estetikk, men pigmentet vil inneholde spormetaller, en liten mengde kontakt vil ikke ha innvirkning , men bite pennen til å spise i munnen er ikke hensiktsmessig.