Nøkkelpunkter for kjøp av ballpointpenner

- Dec 25, 2018-

1.Advanced Ballpoint penner har åpenbare varemerker karakterer og modell merker på pennesaken, og det er også åpenbare karakterer, produksjon datoer og "Da" markører ("Da" Mark er kombinasjonen av første bokstav av den kinesiske pinyin av skriv to ord) på hylsen av påfyllingen.

2. Må være utstyrt med metallrør påfylling, pennhodestrengene må bruke sementet karbid-wolframkarbidkuleperler, skriveytelsen er bedre enn den generelle kulepennen, perfusjonen i pennkjernens blekk må bruke fastpunktsproduksjon av 424 ren blå blekk og 322 svart blekk. Disse to typer blekk, med solbestandige, vannavstøtende, ikke-seepage fordeler.

Med disse to typer blekkprimering av ballpennekjernen kan den brukes til filskriving (inkludert plastrør påfylling, men fargene på slangen må bruke lysgult slange).

3. I emballasje av varer er det varemerker karakterer, modeller, produksjonsanlegg navn, opprinnelse og kvalitet inspeksjon sertifikat og andre tegn, merker. Fake og skumle varer, påfylling av blekk er ikke godkjent av arkivets arkiv, i pennkjernen er det ingen "DA" -merke, det er ingen varemerkeklasse, modell, fabrikknavn, opprinnelse, noen med utenlandsk smugling inn i unlicensed refill, samlet inn i en importert avansert ballpoint penne.