Sunn fornuft kulepenn bruk

- Dec 25, 2018-

1, pennen er mer holdbart enn den generelle pennen, men hvis bruk av upassende lagringen, ofte kan ikke skrive ord, som skyldes hovedsakelig tørt blekk bånd i stål ballen rundt obstruksjon av blekk utløp.

Blekk er en slags tyktflytende olje, er laget av lin, syntese av furuolje (den viktigste inneholder terpene alkohol), mineralolje (destillasjon av petroleum og andre mineraler hentet av olje), hard lim til olje røyk og så videre.

2, i bruk av kulepenn, skriver ikke på olje, voks papir, ellers olje, voks innebygd i kanten av kobber bollen i blekk og kan ikke skrive ord, men også å unngå virkningen av pennen, eksponering, når ikke for å sette opp en god penn cap , for å unngå dårlig penner, pen varianter og fylle olje lekkasje og forurensning objekter. I tilfelle kaldt eller lang ubrukt.

Når pennen ikke er av olje, kan kan du sette pennen i varmt vann gjennomvåt et øyeblikk før skrape pennespiss på papir, du skrive ordet.

3, kulepenn har en stor ulempe: håndskriften skriver er veldig klar i begynnelsen, men den kan ikke stå testen av tid, lenge, håndskriften vil sakte dimme opp. Dette skyldes at blekk av kulepenn er laget av fargestoffer og castor olje. Olje er ikke det samme som vann, det er ikke lett til tørr, lange dager, olje vil sakte suge på papiret, håndskriften blir uskarpe. Derfor kan kulepenn bare brukes som en vanlig skriver penn. Hvis du vil lagre håndskriften i lang tid, må bruke en penn.